«معدن»، «بافت تاریخی» و «منابع انسانی توانمند» سه ثروت بزرگ استان یزد

استاندار یزد با تاکید بر ضرورت تعریف سیاست های توزیع تسهیلات متناسب با نظام مسائل اشتغال استان ها گفت:  رویکرد نخست جهت حل مسئله اشتغال استان، توجه ویژه به بخش دانش بنیان و حمایت از فعالیت های این زیست بوم است.
کد خبر: 2961
زمان انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۶ قبل از ظهر -
21 بازدید

به گزارش خبرنگار کیمیای ایران آنلاین، نشست استاندار یزد با “دستیار ویژه رئیس جمهور و رئیس هیات مدیره بنیاد برکت” و “مدیرکل دفتر آینده پژوهی وزارت امور اقتصاد و دارایی” به منظور بررسی برنامه های اشتغالزایی بنیاد برکت و نیز جذب منابع تسهیلات تبصره ۱۸ سال ۱۴۰۲ برگزار شد.

استاندار یزد در این نشست، با تاکید بر ضرورت تعریف سیاست های توزیع تسهیلات متناسب با نظام مسائل اشتغال استان ها، گفت: در پرتو رویکردهای مورد پیگیری در سالیان گذشته و گسترش کارخانجات در استان، نرخ بیکاری مردان به کمتر از ۵ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه در ابتدای دولت سیزدهم نرخ بیکاری بانوان در استان یزد ۳۱ درصد بود، اظهارداشت: با وجود کاهش نرخ بیکاری بانوان استان به ۲۶ درصد طی دو سال اخیر، اما کماکان نسبت به وضع موجود راضی نیستیم.

فاطمی در ادامه با اشاره به آمار فارغ التحصیل دانشگاهی بیکار در استان، خاطرنشان کرد: با این حساب، مهمترین مسئله در اشتغال استان، مسئله اشتغال بانوان و فارغ التحصیلان دانشگاهی است.

وی با اشاره به عزم جدی استان جهت تغییر ریل اقتصادی استان از “اقتصاد منبع محور” به “اقتصاد دانش بنیان” گفت: رویکرد نخست جهت حل مسئله اشتغال استان، توجه ویژه به بخش دانش بنیان و حمایت از فعالیت های این زیست بوم است.

استاندار یزد با تاکید بر ضرورت نگاه ویژه به حوزه اقتصاد دانش بنیان در اعطای تسهیلات، گفت: شرایط پرداخت تسهیلات برای فعالیت نخبگان و فارغ التحصیلان دانشگاهی در حوزه های علم و فناوری و دانش بنیان باید تسهیل شود.

وی با بیان اینکه در ارائه تسهیلات اشتغالزایی باید به مباحث هویتی و فرهنگی استان توجه شود، اظهارداشت: با توجه به سبقه تاریخی یزد در صنعت نساجی و وجود منابع انسانی توانمند در این حوزه، در صورت تزریق سهمی از منابع ملی، شاهد تحولی بزرگ در استان و حتی کشور خواهیم بود.

استاندار یزد در ادامه با اشاره به شاهکارهای معماری بی نظیر موجود در کشور، تصریح کرد: عمده این بناها به صورت تک بنا وجود دارد اما بافت تاریخی یزد تنها بافت خشتی بهم پیوسته کشور است که همچنان زندگی در آن جریان دارد.

وی یزد را یکی از پنج شهر ثبت شده در فهرست میراث جهانی دانست و با بیان اینکه در دسترس پذیرترین کویر ایران متعلق به یزد است، گفت: انتظار می رود در بخش گردشگری، با اختصاص سهمی از منابع ملی به این حوزه، حمایت ویژه ای از فعالیت های حوزه گردشگری و صنایع دستی شود.

استاندار یزد از «معدن»، «بافت تاریخی» و «منابع انسانی توانمند» به عنوان سه ثروت بزرگ استان یزد نام برد و تصریح کرد: انتظار می رود در اعطای تسهیلات، سر فصل های ویژه ای برای پروژه های تاثیرگذار بر صادرات غیر نفتی و توسعه اقتصاد ملی و منطقه ای دیده شود.

انتهای پیام/

نوشته شده توسط:

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بانک ملی ایران
چاپ آگهی مفقودی
تبلیغات