- هدفگذاری یک میلیون تنی حمل بار ریلی بین تهران و آنکارا
- شاخص بهای تولیدکننده در آبان ۸ درصد کاهش یافت
- چهار سهمیه پارالمپیک به تکواندوی ایران رسید
- شهادت یک تصویربردار در غزه؛ شمار شهدای رسانه به ۷۳ نفر رسید
- ضربه مهلک به ترامپ؛ قاضی فدرال ادعای مصونیت او را رد کرد
- کریخوانی جالب باشگاه الهلال با استفاده از رونالدو
- شنبه ۱۱ آذر نخستین روز رسمی مسافرگیری مترو پرند
- کاخ سفید تحقیقات استیضاح بایدن را «غیرقانونی» خواند
- نیروی دریایی در حوزه بدون سرنشینها و تجهیزات دفاعی به خودکفایی رسید
- شروع سبز پوش بورس با افزایش ۲۷ هزار واحدی
حدود ۳.۱ میلیارد نفر در جهان دچار سوءتغذیه هستند

به گزارش کیمیای ایران آنلاین،محمدرضا رشیدی درباره هدررفت غذا اظهار کرد: ضایعات و هدررفت مواد غذایی در جهان هر سال حدود ۱.۶ میلیارد تن تخمین زده میشود که از این میزان ۳.۱ میلیارد تن مربوط به بخش قابل خوراکی آن است، برآورد میشود که حدود ۱۳ درصد مواد غذایی قبل از عرضه به بازار از بین میرود و حدود ۱۷ درصد هم در سطح عرضه و مصرف هدر میرود.
وی با بیان اینکه آب منشأ حیات است و بدون آن غذا و زندگی وجود نخواهد داشت، افزود: رشد سریع جمعیت، شهرنشینی، توسعه اقتصادی و تغییرات آبوهوایی منابع آب زمین را تحتفشار فزایندهای قرار داده است و منابع آب شیرین بهازای هر نفر در دهههای گذشته ۲۰ درصد کاهش یافته است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان تصریح کرد: گزارشهای جهانی موجود نشان میدهد؛ حدود ۶۹۰ تا ۷۸۰ میلیون نفر در جهان در سال ۲۰۲۲ با گرسنگی مواجه بوده و حدود ۳.۱ میلیارد نفر به درجاتی از سوءتغذیه مبتلا هستند، این در حالی است که حدود ۱۳ درصد مواد غذایی قبل از عرضه به بازار از بین میرود و حدود ۱۷ درصد نیز در سطح عرضه و مصرف هدر میرود، نکته قابل توجه و تأمل این است که بخش مهمی از مواد غذایی بهصورت زباله دفن میشود و یکی از بزرگترین منابع انتشار گازهای گلخانهای است.
وی گفت: اهمیت و جایگاه غذا در تحقق امنیت غذایی و سلامت جامعه منتج به آن شد تا در سال ۱۴۰۲ دو سند مهم شامل سند دانشبنیان امنیت غذایی و سند ملی امنیت غذا و تغذیه به ترتیب در شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور به تصویب برسد، امید است با اجرای صحیح و بهنگام آنها شاهد تأمین حداکثری امنیت غذایی و بهرهمندی عادلانه افراد از سبد غذایی سالم، مطلوب و کافی که در سیاستهای کلی سلامت بر آن تاکید شده است، باشیم.
منبع: ایمنا